Vi var lige en kort vintertur i Norge

I uge 10 drog vi en lille tur til Hallbjønnsekken hvor, undertegnedes moder selskab tidligere har haft 2 lejligheder, den nye ejer ville leje dem ud til ansatte i Dansk Cater til samme pris, men det gjaldt åbenbart kun et år for pludselig steg prisen med 130%, så det er nok sidste gang vi har været i Hallbjønnsekken, måske desværre!

Turen fra Kristiansand blev lidt mere spændende en planlagt ca. 20 km nord for byen slog sneen over i underafkølet regn, hvilket resulterede i at for hver 5-7 km måtte vi finde en vigeplads for at rense forude og viskere for is, hvilket igen gjorde turen på normalt lidt over 3 timer til en lidt over 4½ times tur, så jeg var noget træt da vi nåede frem.

Men vi havde 2½ dag i fantastisk vejr

Der ryddes sne

Fruen tjekker sneen

Snelandskab

Snelandskab

Fruen tjekker sneen – igen

Panorama sat sammen af 7 højformat optagelser

Nææ – geocaching blev der ikke noget af – for meget sne og for lidt ski ;-)

p.s. husk at du kan klikke billederne op i stor størrelse

This entry was posted in familie, Ferie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.