Fyret

Og det skete i de dage først i april, efter godt 8 år røg den Polske pille knuser ud til højre

Klinortz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den var begyndt at skabe sig, og da leverandøren ikke længere forhandler mærket (det tror da fanden med alt det bøvl de har haft med polakken), opgav jeg at finde reservedele til bæstet, og ind kom et Dansk produceret RTB pillefyr

2016-06-11 18.16.34

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er ikke alene et pænere design, det er også stort set selv rensende, så i stedet for at skulle siddet med hovedet i pilleknuseren en gang om ugen for at rense det, er det nu reduceret il at aske skuffen skal tømmes hvert ½ år –  men som det så smukt udtrykkes andet steds på nettet “Et pillefyr er naturligvis et fyr man går og piller ved”

This entry was posted in diverse, Hjemme and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.