Norges ferie 2012 – Rejse dag

MON ikke det er på tide at få aflagt rapport om årets tur til Norge, selv om det måske er lidt uaktuelt! Modsat sidst, var det ikke lige efter en lang arbejdsdag der skulle overstås inden afrejse, så vi kunne vælge en af gang fra Hirtshals omkring middagstid, så vi var fremme ved Halbjønsekken, midt på eftermiddagen, så der var tid til at lige få tjekket op på om skicentret var blevet solgt (det var/er det ikke), og det var rart at have overskud til at lige komme rundt i området, og lige have aftenen sammen uden at gå død kl. 19.

[singlepic id=1013 w=550 h=360 float=]

 

This entry was posted in familie, Ferie, Geocaching. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.