Noget langt at køre efter en is

Det var søndag, det var pinse og vi spurgte ungerne om de ha’ en is, vi glemte måske, at fortælle hvor samt anledning. Men vi kom til vores hidtil mærkeligste event Isspisningsevent – vi gentager succesen, event start kl. 14 og vi ankommer lidt før, køber en is hver, hilser vist nærmest tilfældigt på event holder, og så står vi der spiser vores is hilser på et par gamle kendinge, venter og venter, kigger på hinanden og undrer os, og da der kl 14:45 stadig ikke er budt velkommen af event holder, bliver vi enige om at det vist må være det, så vi dribler hjem igen enige om, at Grill Grønvangs is sq ikke er noget specielt (måske udover størrelse), så næste gang der er is event i Randers, så kører vi en tur til Hotel Julsø og Pasquales hjemmelavede italienske is.

This entry was posted in Event, Geocaching and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.