Event i Grenå

Lørdag var vi til event i Grenå, i og for sig et udmærket arrangement, men desværre bar det præg af den vej geocaching går i øjeblikket, hvor det er vigtigere med mange cacher på ligegyldige steder frem for gode cacher med en ide eller indhold i den forstand, at man gerne vil vise noget spændende frem eller fortælle en god historie fra området.  Resultatet var at  vi fandt ikke mindre end 36 ligegyldige cacher placeret i villa kvartere og industriområder,  3 nat cacher der var så lette og korte at det kunne være lige meget og endelig  fandt vi 6 cacher i Grenå plantage,  hvor der var “kød på” med flot natur, og gode cachebeskrivelser (det var så bare beklageligt at jeg på denne del af turen valgte at lade kameraet blive i bilen).

[nggallery id=110]

Vi vil med andre ord gerne have kvaliteten af cacherne tilbage – TAK!

Dette indlæg blev udgivet i Event, Geocaching og tagget , , . Bogmærk permalinket.

8 Responses to Event i Grenå

  1. Anne skriver:

    Er trenden fornyligt blevet kraftigere eller er det “det samme” som for et par år siden?

    Vi forventer i øvrigt TADAA at deltage på mindst et event i år. Jeg har indekuller, så det brager, og nu må jeg vel snart kunne holde til det…!

  2. E. skriver:

    Jeg synes trenden er blevet kraftigere – for 2-3 år siden ville man ikke lægge 19 cacher på ligegyldige stier rundt i et villa kvarter, eller 10 ligegyldige cacher i et industriområde. Desværre tror jeg det er den vej det går, hvis man ser på hvad f.eks. “vels” har lagt 251*”Powertrail” og 60*”Statcacher”eller Elmbaek 124*”Glostrup” – trist trist – for så er det ikke længere naturoplevelsen men udelukkende et tal i statistikken!

  3. Anne skriver:

    Hm, ja, det ville vel ikke gøre så meget, hvis det var tydeligt, at det var statcacher. Men lige den der Nordsjællandske powertrail lyder på logningerne til at være en fin tur rundt i natur og hyggelige omgivelser, men måske der bare er forskellige opfattelser af, hvor meget natur der skal til, før man kalder det natur?

  4. E. skriver:

    Med hensyn ti Nordsjællands powertrail skal jeg da ikke afvise at jeg er forud indtaget, men med hensyn til en del af dem i Glostrup hvor man skal have “geoextractor”, stiger og jeg skal komme efter dig – så synes jeg ikke det har noget med geocaching at gøre, men jeg er nok også bare en sur gammel mand ;o)

  5. Anne skriver:

    Hm, jeg er så gammel, at jeg måtte google geoextractor. Og så ser jeg så, at der står: “Placering af cacher i toppen af lygtepæle og lignende steder er i dag så almindelig forekommende, at en geoextractor må anbefales som standard-udstyr til geocaching.” – arh, HVAD?! Nu er jeg også en sur gammel en. Det lyder da også som en skidt idé at skulle stå og bakse med en golfbold-fiskestang for at nå op i en lygtepæl, det kan da umuligt gøre diskret?

  6. E. skriver:

    Ahh – some how you see my point

  7. Anne skriver:

    Omvendt syntes jeg også, at det var meget sjovt at stå at fiske noget op af røret på et vejskilt i Skagen, men … alt med måde, tænker jeg.

  8. E. skriver:

    Jamen – havde man da bare være så opfindsomme i Grenå!
    også igen ja de første 3-4 stykker der skal fiskes op af et rør er vel meget sjove – men så slutter det også

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *